Servicevoorwaarden van PinePower

Informatievoorziening

Voorafgaand aan je aankoop verstrekken wij duidelijke informatie over onze producten, inclusief gedetailleerde productbeschrijvingen, prijzen (inclusief BTW en eventuele bijkomende kosten zoals verzendkosten), beschikbare betaalmethoden, leveringsvoorwaarden, en ons retourbeleid. Deze informatie is bedoeld om je een volledig beeld te geven van wat je kunt verwachten bij het doen van een aankoop bij PinePower.

Leveringsvoorwaarden

 • Wij verbinden ons ertoe bestellingen binnen de afgesproken termijn te leveren, uiterlijk binnen 30 dagen na bevestiging van de bestelling. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan stellen wij je hiervan onmiddellijk op de hoogte.
 • In het geval van leveringsvertragingen of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, heb je het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Wij zullen in dat geval eventueel reeds betaalde bedragen restitueren.

Betaling

 • Wij bieden verschillende veilige betaalmethoden aan. Bij het afronden van je aankoop, zul je duidelijke instructies ontvangen over hoe je de betaling kunt voltooien.
 • Alle betaalinformatie wordt verwerkt via beveiligde systemen om je privacy en veiligheid te waarborgen.

Garantie en Klachten

 • Op alle producten van PinePower geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product moet voldoen aan wat er redelijkerwijs van verwacht mag worden voor de duur die je normaal zou verwachten van het type product.
 • Indien je niet tevreden bent over een product of onze service, nodigen we je uit om contact op te nemen via info@pinepower.nl. Wij streven ernaar klachten binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen en naar een bevredigende oplossing te zoeken.
 • Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, is het mogelijk om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Privacy

 • Wij respecteren je privacy en zijn toegewijd aan het beschermen van je persoonsgegevens. Ons privacybeleid, beschikbaar op onze website, legt uit hoe wij je gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.
 • Bij het plaatsen van een bestelling, stem je in met ons gebruik van je gegevens volgens dit privacybeleid.

Wijzigingen in de Servicevoorwaarden

 • PinePower behoudt zich het recht voor om deze servicevoorwaarden te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van tevoren aangekondigd op onze website.
 • Door gebruik te blijven maken van onze diensten na dergelijke wijzigingen, accepteer je de bijgewerkte voorwaarden.

Contact

Voor vragen over deze servicevoorwaarden of onze producten en diensten, kun je contact met ons opnemen via:

Wij waarderen je keuze voor PinePower en streven ernaar om je een uitstekende service en productervaring te bieden.