Retourbeleid van PinePower

Tevredenheid staat voorop bij PinePower!

We hopen dat je blij bent met je aankoop, maar we begrijpen dat soms niet alles gaat zoals gepland. Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met je product, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen.

Hoe werkt het?

  1. Beslis binnen 14 dagen: Vanaf de dag dat je je product hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om te beslissen of je het wilt houden. Wil je het retourneren? Geen probleem!

  2. Laat het ons weten: Stuur ons een berichtje op info@pinepower.nl en vertel ons dat je graag je product wilt retourneren. Je hoeft ons niet te vertellen waarom, maar feedback is altijd welkom.

  3. Verpak het product: Zorg ervoor dat het product ongebruikt is en, indien mogelijk, in de originele verpakking zit. Zo kunnen we iemand anders ook blij maken met het product.

  4. Stuur het terug: Je bent verantwoordelijk voor het terugsturen van het product naar ons. De kosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening. Zorg ervoor dat je het pakketje traceerbaar verzendt, zodat het niet zoekraakt.

Terugbetaling:

Zodra we je retourzending in goede staat hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen, wordt teruggestort op jouw rekening. We gebruiken hiervoor dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt voor de aankoop, tenzij je anders aangeeft. Deze terugbetaling is kosteloos voor jou.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over het retourneren van je product of wil je hulp bij het proces, neem dan gerust contact met ons op via info@pinepower.nl. We helpen je graag verder!

Bedankt voor je begrip en vertrouwen in PinePower. We hopen dat je ervaring met ons positief blijft, ook als dingen niet helemaal gaan zoals gepland.