Disclaimer

Welkom bij PinePower. Wij waarderen je interesse in onze producten en streven ernaar om kwalitatieve informatie en producten te leveren. Het is echter belangrijk om de volgende disclaimers in acht te nemen:

Algemene Informatie

De inhoud van de PinePower website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, grafieken, afbeeldingen, en andere materialen, is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De informatie wordt aangeboden "zoals deze is" zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet.

Geen Medisch Advies

De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Alle inhoud, inclusief advies, suggesties, en aanbevelingen, dient te worden besproken en bevestigd met uw gezondheidszorgprofessional voordat enige actie wordt ondernomen op basis van de inhoud van deze website.

Geen FDA Evaluatie

De producten en de claims gemaakt over specifieke producten op of via deze site zijn niet geëvalueerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) of enige andere internationale gezondheids- of regelgevende instantie en zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Resultaten Variëren

De effectiviteit van de producten van PinePower kan variëren per individu. Wij garanderen geen specifieke resultaten en adviseren dat onze producten worden gebruikt in combinatie met een gezonde levensstijl, inclusief voeding en beweging.

Auteursrecht en Gebruik van Inhoud

De inhoud van de PinePower website is beschermd door auteursrecht en mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd, verspreid, verzonden, weergegeven, gepubliceerd of uitgezonden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van PinePower.

Externe Links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd of gecontroleerd door PinePower. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of nauwkeurigheid van externe sites, noch onderschrijven wij enig product of dienst die op deze sites wordt aangeboden.

Wijzigingen aan de Disclaimer

PinePower behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving aan te passen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer te herzien voor eventuele wijzigingen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, neem contact op met PinePower via info@pinepower.nl

Door onze website te gebruiken, erkent u en gaat u akkoord met deze disclaimer. Als u niet akkoord gaat, verzoeken wij u vriendelijk om geen gebruik te maken van onze website.